Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръки за сервиз за смяна на вариатор в град Пловдив.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Препоръки за сервиз за смяна на вариатор в град Пловдив.

Здравeйте,
    налага ми се да сменям вариатор, защото двигателя ми звучи като дизелов и от DINEXPRESS гр. Пловдив ми обясниха, че това е от вариатора, а и сам чел, че се причинява от него този шум. За първи път ще правя толкова скъп ремонт (поискаха ми 400лв) и ви моля да си изкажете личното мнение за този сервиз или да препоръчате друг кадето биха дали гаранция при смяната.
    Благодаря ви много!
    (Alfa 156 1.6 T. SPARK 98 г.)
    Alfa 156 1.6 TS

ако наистина си за вариатор сменяш го и си ок иначе аз като го смених моя и колата взе да мърка както требе иначе бягаи от Динекспрес а като сменяш вариатора е добре да си смениш и ремъка и ролките желателно е а ако се интересуваш от маистор пиши едно ЛС
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Значи в София струва 150лв,но сменят само една пружинка и още една работа.На теб да ти искат толкова пари, означава,че ще ти сменят
      целия вариатор,което не винаги е нужно!
      Alfa 156 2.4jtd

Comment

DINEXPRESS - НЕ НЕ НЕ И НЕ! ИЗМАМНИЦИ И ОБИРДЖИИ, ТОВА СА ТЕ!
        Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Обясниха ми че трябва да се смени целия вариатор в моя случай.
          Alfa 156 1.6 TS

Comment

Castrol до тютюновите складове (до автомивката), търсиш Венци и казваш, че Горан те праща.
            Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Първоначално публикувано от gorang
              Castrol до тютюновите складове (до автомивката), търсиш Венци и казваш, че Горан те праща.
              Там наистина знаят какво правят! Това е един от 2-та сервиза в целия град от който съм доволен! За сега съм ходил там само при проблеми с ходовата част и Илия е номер 1, но сигурно и с другите неща се справят като хората - съвестни са! Евала!
              Аlfa Romeo 156 1,8 TS
              Fiat Bravo - 1,6
              Hyundai i20 - 1,2

Comment

Working...
              X